ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Mindfulness για το Στρες

Εκπαίδευση 8 εβδομάδων, κάθε Τετάρτη από 30 Οκτωβρίου 18:30-20:30 


 

Σήμερα η λέξη Mindfulness έχει γίνει της μόδας. Ωστόσο έχει μέσα της μια αλήθεια: ο λόγος που ταλαιπωρούμαστε στη ζωή είναι γιατί δεν είμαστε παρόντες τη στιγμή που συμβαίνουν τα πράγματα. Κυνηγάμε τις επιθυμίες μας, πιστεύουμε τις ιστορίες που φτιάχνει το μυαλό, ζούμε στο παρελθόν ή το μέλλον, και αντιδρούμε αυτόματα στις καταστάσεις χωρίς να βλέπουμε τις επιλογές που έχουμε, και να φροντίζουμε τον εαυτό μας.

 

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Ελένη Ευστρατιάδου Κεράνη - γερμανικό φροντιστήριο γλυφάδας: ««γιατί γερμανικά»» Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. ΚΔΑΠ- Εξερευνητές γνώσης: Κέντρο μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ) Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. ksports club «kaloudis sports club» 35 χρόνια στον αθλητισμό και το παιδί Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κατσιάνος: Τέσσερεις Δεκαετίες Μπροστά στην ξενόγλωσση εκπαίδευσηΣύλλογος Κερκυραίων Ηλιούπολης & Όμορων Δήμων «Οι Φαίακες»: Ο Πολιτισμός και οι παραδόσεις σε πρώτο πρόσωπο Εθνικό Ωδείο Ηλιούπολης

 

 

Γιατί να παρακολουθήσει κάποιος το συγκεκριμένο πρόγραμμα

 

 

 

Αν θέλετε να αναπτύξετε τις δεξιότητες για περισσότερη ανθεκτικότητα, ηρεμία, πνευματική διαύγεια και θετική στάση απέναντι στη ζωή, τότε το πρόγραμμα Mindfulness for Stress είναι για εσάς!

Γίνεται online μέσα σε μία ομάδα με άτομα σαν κι εσάς. Στο τέλος του προγράμματος θα φύγετε πιο δυνατοί, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και σοφία, πιο χαρούμενοι και συνδεδεμένοι με τον σκοπό της ζωής σας.

 

 

 

Τι θα μάθετε;

 

 

 

Την πρακτική του διαλογισμού, την ικανότητα για περισσότερη συγκέντρωση, τη χρήση της αναπνοής για τη μείωση του στρες και του πόνου, την ικανότητα να χαίρεστε με τις απλές χαρές της ζωής, mindful movements για ευεξία κι επαφή με το σώμα, πώς να ξεπεράσετε την αρνητική σας προκατάληψη, και πώς να ζήσετε με περισσότερη ενσυνειδητότητα και συμπόνια για τον εαυτό σας και τους γύρω.

 

 

 

Σε ποιούς απευθύνεται

 

 

 

Το πρόγραμμα των 8 εβδομάδων διδάσκεται από την Δέσποινα Γιαννούλη, πιστοποιημένη δασκάλα και επόπτρια Mindfulness, σ’ ένα ασφαλές και ευχάριστο ομαδικό περιβάλλον.

Χιλιάδες συμμετέχοντες έχουν βοηθηθεί ως σήμερα για να βελτιώσουν τις σχέσεις τους, να διαχειριστούν το στρες τους, να νιώσουν πιο δυνατοί απέναντι στις δυσκολίες της ζωής και να βρουν περισσότερη χαρά κι ευεξία.

Αν θέλεις να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου, τότε το πρόγραμμα αυτό είναι για σένα.

 

 

 

Προαπαιτούμενα παρακολούθησης

 

 

 

Δεν υπάρχει κανένα προαπαιτούμενο παρακολούθησης.

 

 

 

Πρόγραμμα συνεδριών

 

 

 

1η Συνάντηση
30 Οκτωβρίου 2024, 18:30-20:30

2η Συνάντηση
6 Νοεμβρίου 2024, 18:30-20:30

3η Συνάντηση
13 Νοεμβρίου 2024, 18:30-20:30

4η Συνάντηση
20 Νοεμβρίου 2024, 18:30-20:30

5η Συνάντηση
27 Νοεμβρίου 2024, 18:30-20:30

6η Συνάντηση
4 Δεκεμβρίου 2024, 18:30-20:30

7η Συνάντηση
11 Δεκεμβρίου 2024, 18:30-20:30

8η Συνάντηση
18 Δεκεμβρίου 2024, 18:30-20:30

 

Εκπαίδευση 8 εβδομάδων, κάθε Τετάρτη από 30 Οκτωβρίου 18:30-20:30

 

 

Εισηγήτρια

Δέσποινα Γιαννούλη

Η Δέσποινα Γιαννούλη είναι διαπιστευμένη δασκάλα και επόπτρια Mindfulness, καθώς και εκπαιδεύτρια δασκάλων Mindfulness, από την κορυφαία σχολή Breathworks της Μ. Βρετανίας και το Oxford Mindfulness Center. Διδάσκει προγράμματα Mindfulness σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, για τη διαχείριση του στρες, του πόνου, της διατροφής, της ζωής με καρκίνο, και της καθημερινότητας στην εργασία. Πραγματοποιεί workshops για τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας, και για την διαχείριση της ζωής μέσα από την ενσυνείδητη γραφή κ.ά.. Είναι επίσης Mentor σε γυναίκες επιχειρηματίες, δασκάλα Mindful Movement και Holistic Health Coach. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο www.unboxhappiness.gr ή επικοινωνήστε μαζί της στο despina@unboxhappiness.gr.

 

 

 

Κόστος συμμετοχής & τεχνικές πληροφορίες

 

 

 

    • 220€ Επαγγελματίες Υγείας & το κοινό
    • 200€ Απόφοιτοι ΚΕΑΔΔ & σπουδαστές MPiED
    • 180€ Συνεργάτες Diatrofi.gr

 

  • Το σεμινάριο διεξάγεται αποκλειστικά Online μέσω της πλατφόρμας Zoom
  • H προσφορά αποφοίτων ισχύει και για τους σπουδαστές που θα συμμετέχουν στον επόμενο εκπαιδευτικό κύκλο της εκπαίδευσης Master Practitioner in Eating Disorders με την προϋπόθεση ότι ήδη έχουν επιβεβαιωμένη κράτηση θέσης

 

 

 

Κατοχύρωση συμμετοχής & Τρόπος Εξόφλησης

 

 

 

Yπάρχει μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων.

Μετά την δήλωση συμμετοχής, η εκπαιδεύτρια θα επικοινωνήσει με τον κάθε συμμετέχοντα για λεπτομέρειες.

Αφού γίνει η επιβεβαίωση της θέσης τους, οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν έναν από τους 3 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής:

1.    Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Alpha Bank ή Eurobank

2.    Πληρωμή μέσω Revolut

3.    Πληρωμή μέσω IRIS

 

 



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια