ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΔΙΠΤ: «Ο ΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ». (ΦΩΤΟ)
















Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης – Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Ημερίδα με θέμα «Ο Τύπος στην Ψηφιακή Εποχή».



Την Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου εκπροσώπησαν  ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Καλύβας, ο Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Λευκοφρύδης και ο τέως Πρόεδρος κ. Βάιος Σελλούντος.
Για τον Περιφερειακό-Περιοδικό Τύπο μίλησε ο Πρόεδρος της ΕΔΙΠΤ κ. Κ. Καλύβας, στο πλαίσιο της πρώτης θεματικής ενότητας «Περιφερειακός Τύπος: Εμπειρία και Προοπτικές στην Ψηφιακή Εποχή», και ανέπτυξε τις προοπτικές που διανοίγονται.
Επίσης, παρουσίασε τα φλέγοντα προβλήματα του Περιφερειακού- Περιοδικού Τύπου (μείωση των ταχυδρομικών τελών, δυνατότητα χρηματοδότησης για προσαρμογή στη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας κ.ά.).
Απαντώντας ο Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Γεώργιος Γιαννούσης, γνώρισε  ότι θα εξεταστεί η δυνατότητα ένταξης των επιχειρήσεων Τύπου στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020.
Επίσης, ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής των ΕΛΤΑ κ. Ιωάννης Λεπενιώτης ανακοίνωσε ότι σύντομα θα υπάρξουν αποφάσεις που θα βελτιώσουν τις σχέσεις Τύπου- ΕΛΤΑ.
Μάλιστα, στο περιθώριο της Ημερίδας ο κ. Ι. Λεπενιώτης δήλωσε στον κ. Καλύβα ότι οι θετικές εξελίξεις θα αφορούν την ταχυδρόμηση των εντύπων των μελών της ΕΔΙΠΤ, τη μείωση των τελών για τις επιταγές, την παροχή εκπτώσεων στην αγορά προπληρωμένων φακέλων κ.ά.
 Στην Ημερίδα συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των δημοσιογραφικών ενώσεων, καθηγητές Πανεπιστημίου, Γενικοί Γραμματείς, εκπρόσωποι εταιρειών ψηφιακής τεχνολογίας, εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Περιφερειακού Τύπου κ.ά.
Λόγω των λίαν ενδιαφερόντων θεμάτων που ανεπτύχθησαν, η ΕΔΙΠΤ βιντεοσκόπησε τις εργασίες της Ημερίδας και το σχετικό DVD θα βρίσκεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου στα γραφεία της ΕΔΙΠΤ από τη Δευτέρα 17/02/2014.






Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 ΠΗΓΗ πηγη πηγη

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







































ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ  










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια