ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

FINAL FOUR ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ( FOTO & VIDEO)


Αγώνας για γερά νεύρα αποδείχθηκε ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος στο γυναικείο μπάσκετ με τις δύο ομάδες, του Ελληνικού και της Αναγέννησης Ρυσίου να το παλεύουν, ως την τελευταία στιγμή. Κυπελλούχος αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα του Ελληνικού με σκορ 46-42, κάνοντας τους οπαδούς τους που είχαν πλημμυρίσει τις κερκίδες του Κλειστού στη Γλυφάδα, να πανηγυρίζουν ξέφρενα.



Αν και το Ελληνικό ήταν το μεγάλο φαβορί του τελικού, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε πολύ δυνατά και έφτασε να προηγείται 22-13 στο 17΄.Οι δύο ομάδες έβγαλαν πάρα πολύ άγχος μέσα στο παρκέ, με τις άμυνες να αναδεικνύονται σε πρωταγωνίστριες του τελικού. Το Ρύσιο κατάφερε να κρατήσει χαμηλά το σκορ του Ελληνικού, με τον Κυπελλούχο στο τέλος να δείχνει την εμπειρία και το βάθος του ως ομάδα. Στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης το Ρύσιο βρισκόταν μπροστά στο σκορ, ενώ η Τζόνσον κατάφερε να κρατήσει το Ελληνικό, το οποίο έδειχνε να μην μπορούσε να ανταποκριθεί στην πιεστική άμυνα της ομάδας της Καφαντάρη. Η Αναγέννηση μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα με όπλο της την επιθετική άμυνα, αλλά και τις καλές επιστροφές, που τη βοήθησε να περιορίσει τα ατού του Ελληνικού. Στο φινάλε όμως μέτρησε η εμπειρία του Ελληνικού, που πέρασε 40-37 τριάμισι λεπτά πριν τη λήξη και έφτασε στη νίκη με 46-42 και την κατάκτηση του τροπαίου.
Tον δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού εκπροσώπησε ο Δήμαρχος κ. Γ. Κωνσταντάτος με τους αντιδημάρχους κ.κ. Κρητικό και Μινόπουλο τον Πρόεδρο του ΟΝΑΔΕΑ κ.Καλιντέρη και τον αντιπρόεδρο του ΟΝΑΔΕΑ κ.Κύρκο.

Συγχαρητήρια αξίζει να δοθούν στους οικοδεσπότες της εκδήλωσης τον δήμαρχο Γλυφάδαςκ. Γ. Παπανικολάου και τον υπέυθυνο Αθλητισμού του δήμου κ. Π. Δορκοφίκη που φρόντισαν για την άψογη διεξαγωγή του Final Four Γυναικών για πρώτη φορά στην Γλυφάδα.
















Δείτε την δήλωση του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα από τα Νέα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια