ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Σημεία συνέντευξης Παύλου Χρηστίδη Εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ στην ΕΡΤ1 και τους δημοσιογράφους Μ.Κατσίμη και Γ.Δάρρα


«Η επικοινωνιακή στρατηγική δεν θα κρύψει τα προβλήματα»
 ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Εμείς είχαμε σαφή θέση κατά την προεκλογική περίοδο. Την είχε εκφράσει η Φώφη Γεννηματά σε κάθε τόνο. Υποστηρίζαμε την άμεση εφαρμογή του νόμου του 2010, γνωρίζοντας ότι ήταν δυσάρεστος για ένα τμήμα των ασφαλισμένων, διασφάλιζε όμως κατοχυρωμένα δικαιώματα όσων είχαν συμπληρώσει 35 χρόνια δουλειάς.
Δεν είναι μόνο η επιτροπή σοφών αυτή που είπε για τα 390 ευρώ κατώτατη σύνταξη, αλλά και ο Υπουργός Κατρούγκαλος, σε αρκετές συνεντεύξεις που έδωσε όλη την προηγούμενη εβδομάδα.


ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει κάτι που θα πληρώσει ο ελληνικός λαός: Κρύβει όλα τα προβλήματα πολύ γρήγορα και πολύ άτσαλα, πίσω από μια επικοινωνιακή στρατηγική. Επιδιώκει να ανοίξει όλα τα θέματα, από το προσφυγικό ως το ασφαλιστικό, τώρα, ενώ θα μπορούσε να το κάνει αμέσως μετά τη συμφωνία του Ιουλίου. Τότε, όμως, καλλιεργούσε τις προεκλογικές προσδοκίες: παράλληλο πρόγραμμα για τους αγρότες, ισοδύναμα στην Παιδεία, στο ασφαλιστικό, σε κάθε δύσκολο μέτρο με τις υπογραφές Τσίπρα-Καμμένου.
Τα προβλήματα που υπάρχουν πρέπει να τα συζητήσουμε με ειλικρίνεια και εφ’ όλης της ύλης, χωρίς η κυβέρνηση να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΑΧΘΗ ΜΕΤΡΑ
Εμείς, όπως έχουμε αποδείξει όλη αυτή την περίοδο, θα στηρίξουμε ότι είναι σε μια κατεύθυνση που ελαφρύνει τα φορολογικά βάρη, που αναβαθμίζει τη λειτουργία των θεσμών, εμβαθύνει την Δημοκρατία μας, εκσυγχρονίζει το κράτος, ισοσκελίζει τις απώλειες των μεγάλων γενεών με στήριξη στις νεότερες. Όχι, όμως επαχθή μέτρα που οφείλονται στην καταστροφική διαπραγμάτευση 7 μηνών, Τσίπρα-Καμμένου-Βαρουφάκη, που νόμιζε ότι θ αλλάξει την Ευρώπη και στην πραγματικότητα χρέωνε τον ελληνικό λαό.

ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
Ο παραλογισμός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δημιουργεί και επιπλέον ερωτήματα στον κόσμο που μας παρακολουθεί: Αν ένας πολίτης έχει πρόβλημα με την εφορία του, μπορεί να πάει να καταθέσει νέα φορολογική δήλωση, χωρίς συνέπειες; Γιατί αυτή τη στιγμή, αυτό κάνουν οι υπουργοί της Κυβέρνησης.
Εκτός αυτών , η αλαζονεία και το θέατρο του παραλόγου της συγκυβέρνησης αποδεικνύεται και από το ότι υποστηρίζουν ότι νομιμοποίησαν την εφαρμογή του τρίτου και επαχθέστερου μνημονίου από τις εκλογές. Είναι σαν να λένε στον ελληνικό λαό “Τα ήθελες και τα έπαθες”. Και είπαν ψέματα προεκλογικά και επιχειρούν να τα φορτώσουν στους ψηφοφόρους τους.

ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ-ΑΠΑΘΗΣ
Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Όσον δε αφορά το προσφυγικό το οποίο αποτελεί όχι μόνο εθνικό, αλλά και ευρωπαϊκό θέμα, οφείλουμε να πούμε ότι η ελληνική κυβέρνηση παραμένει απούσα από τις εξελίξεις που σχετίζονται με τα εθνικά μας θέματα. Η Τουρκία ενισχύει το ρόλο της και η Ελλάδα αυτό αποκλείεται από τις συνόδους του ΝΑΤΟ, όπου συμμετέχει η ΠΓΔΜ ως Μακεδονία. Η ελληνική εξωτερική πολιτική παραμένει τουλάχιστον απαθής, μπροστά στη δυναμική των εξελίξεων.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια