ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Υποψήφιος πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Καισαριανής για τέταρτη φορά ο Σωτήρης Ιατρού


Στο πλαίσιο των εσωκομματικών διαδικασιών που έχουν δρομολογηθεί στην πορεία προς το Συνέδριο του Κόμματος 22-24 Απριλίου, μετά από ώριμη σκέψη και περισυλλογή και εκτιμώντας διάφορες παραμέτρους που υφίστανται σήμερα στο Κομματικό και Πολιτικό γίγνεσθαι, αποφάσισα να είμαι για τέταρτη συνεχή φορά Υποψήφιος Πρόεδρος στη Δημ. Τ. Ο. Νέας Δημοκρατίας Καισαριανής.



Με αυτόν τον τρόπο θέλω κι εγώ να βάλω ένα λιθαράκι στην Αναγέννηση της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου αυτή να γίνει ένα πραγματικά Σύγχρονο, Ελληνικό, Ευρωπαϊκό, Λαϊκό Κόμμα του 21ου Αιώνα.
Απευθύνομαι λοιπόν σε όλους τους Νεοδημοκράτες της Καισαριανής, πιστεύοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια, από τη θέση του Προέδρου που διετέλεσα, προσέφερα τα μέγιστα σε τοπικό επίπεδο για το καλό του Κόμματος, πάντα δίπλα στον Πολίτη της Καισαριανής και όχι μόνο με Κομματικές Εκδηλώσεις και διάφορες δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που ήταν κυριολεκτικά μέσα στο μενού της Οργάνωσης.



Γι' αυτό τείνω και πάλι χείρα φιλίας και κομματικής αλληλεγγύης προς όλους εσάς και σας ζητάω με την ψήφο σας να μου δώσετε άλλη μία θητεία, προκειμένου να συνεχίσω κι εγώ από την πλευρά μου να προσφέρω (με τον ίδιο ζήλο και ακόμη καλύτερα και πιο οργανωμένα) τα μέγιστα για την Καισαριανή και τη Νέα Δημοκρατία, σαφέστατα βέβαια με εκλεκτούς συνεργάτες στο πλευρό μου.
Ζητάω λοιπόν τη στήριξη, την υποστήριξη και την ψήφο σας στις εκλογές της Κυριακής 3 Απριλίου από τις 10:00 μέχρι τις 19:00.
Τι άλλο να πω...;
Με εγκάρδιους, αγωνιστικούς χαιρετισμούς εκ των προτέρων σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
ΣΩΤΗΡΗΣ ΙΑΤΡΟΥ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια