ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΑΡΚΑ: Τσάντες για Ρεστοράν, Σουβλατζίδικα, Καφέ, Σαντουιτσάδικα, μεγάλη γκάμα σε τσάντες, pizza, ψητοπωλείου, Burger, Ξενοδοχεία, καπέλα, ποδιές, Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα……. «Η Ελληνική εταιρεία που δημιουργεί για τον επαγγελματία»

Η Ελληνική Βιοτεχνία  «ΑΡΚΑ» για είκοσι περίπου χρόνια προμηθεύει την ελληνική αγορά με είδη μεταφοράς ταχυδιανομής-  Delivery  καθώς επίσης και με  είδη προστασίας εργαζομένων με αφοσίωση στην ποιότητα υφασμάτων και λοιπών υλικών ,στην προσεγμένη ραφή, στην αντοχή, στην σκληρή χρήση, στην εξυπηρέτηση του πελάτη σε όρους παραγγελίας, πληρωμής και διαφήμισης.



Η εταιρεία «ΑΡΚΑ» παρέχει προϊόντα για χώρους εστίασης και ταχυφαγίας, δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2000 και κατασκευάζει από ελληνικά χέρια, τσάντες ψητοπωλείου,  τσάντες καφέ, τσάντες ώμου, τσάντες pizza, τσάντες  burger, επίσης ποδιές, καπέλα, τσαντάκι σερβιτόρου, και εν γένει στολές εργασίας, με απόλυτο επαγγελματισμό  και με αρίστη ποιότητα υλικών.
Για ξενοδοχεία, καφέ, σουβλατζίδικα, τυροπιτάδικα, εστιατόρια, και πάσης φύσεως ταχυφαγεία.
   Φιλοσοφία
Τα ρούχα και τα είδη ατομικής προστασίας που προμηθεύουμε χαρακτηρίζονται από:
Ασφάλεια από κάθε είδους εργατικούς κινδύνους
Η τσάντα μας είναι αντοχής καθώς περιέχει μόνωση κλειστής κυψέλης 
Εργονομία που προσφέρει άνεση στις κινήσεις
Ποιότητα απαραίτητη για ρούχα που πρέπει να πλένονται συχνά
Εμφάνιση που προσφέρει αυτοπεποίθηση και συμβάλλει στην εικόνα της επιχείρησης




 Στόχος μας
Να είμαστε η πρώτη επιλογή των πελατών μας και για να το πετύχουμε αυτό χρησιμοποιούμε υλικά που  είναι κατάλληλα για τρόφιμα  για την κάλυψη των αναγκών τους σε επαγγελματικό ρουχισμό και μέσα ατομικής προστασίας.
Γιατί, τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας υλικά, με ιδιαίτερη προσοχή στην λειτουργικότητα και στην κομψότητα ενώ βρίσκονται διαθέσιμα προς άμεση πώληση σε ευρεία γκάμα χρωμάτων και επιλογών.


Επίσης  σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορούμε να σας δειγματίσουμε και στο χώρο σας, για άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση. 





2109617003 , 6984778255,  6972083750

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια