ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Focus… στην Δυναμική παρουσία και τον πατριωτισμό της Δρος Κατερίνας Γλυκού –Φωτεινιά στην Βασιλόπιτα της Β5 ΝΟΔΕ στο Δημαρχείο Περιστερίου

Η Δρ. Κατερίνας Γλυκού- Φωτεινιά με τον Πρόεδρο  της Β5 ΝΟΔΕ  Γεώργιο Κώττη

Με μεγάλη προσέλευση στελεχών, μελών και φίλων και Βουλευτών  της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιττας  της Β5 ΝΟΔΕ  στο  Δημαρχείο  Περιστερίου , την Δευτέρα 15/1/ 2017 


Τίμησαν με την παρουσία τους, πολλοί Βουλευτές, Πολιτευτές, Τομεάρχες, Πρόεδροι Τοπικών Οργανώσεων  και  μέλη  ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ,  ενώ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν παλαιά στελέχη και υποστηριχτές  του έργου της ΝΟΔΕ .

Ξεχωριστή παρουσία αλλά και υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ η Δρ. Κατερίνα Γλυκού -Φωτεινιά , η οποία εφέτος συμπληρώνει  μια 20ετία στήριξης στο κόμμα, με μεγάλους αγώνες σε Εθνικά και Πατριωτικά θέματα εκτός από την εκλεγμένη παρουσία της ως Πρόεδρου 3 Νομικών Προσώπων στην Ηλιούπολη ( 2007-2010 ) , αλλά και την ψήφιση της ως 3η  επιλαχούσα Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με την ΝΔ το 2014 .

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ Δρος ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΛΥΚΟΥ –ΦΩΤΕΙΝΙΑ...ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ" ......
Ζουμάραμε λοιπόν στην μοναδική μέχρι τώρα γυναίκα  Υποψήφια Βουλευτή από την Ηλιούπολη στην  Β περιφέρειας Αθηνών με την Ν.Δ,  η οποία με σθένος αλλά και πατριωτισμό παρέστη   στην  κοπή της Βασιλόπιτας .

Παρότι Γυναίκα  μίλησε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο και με την παράλληλη Ιδιότητά της ως τ. Λέκτωρ Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Birmingham της Αγγλίας  για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και με δύναμη ψυχής δήλωσε πως το έργο της απερχόμενης κυβέρνησης, την οποία απεκάλεσε " ΣΥΡΙΖΑΝΕΛοκρατία της συμφοράς " , είναι έργο διαλυτικό της συνοχής του Ελληνισμού, που αποσκοπεί στην διεστρεβωση της Ιστορίας μας συν τοις άλλοις .

Στην ομιλία της δεν παρέλειψε να αναφέρει τον αγώνα που γίνεται πρωτοστατούντος της ιδίας της υποψηφίας για την ενεργοποίηση των μεταναστών παλαιών και νέων της Αμερικής και συγκεκριμένα του μεγαλύτερου Σωματείου Ομογενών στον κοσμο  ,το οποιο εδρεύει στην Νέα Υόρκη, αλλά και όλων των Ελλήνων ομογενών παγκοσμίως κατά οποιουδήποτε επιβουλεύεται την Ελληνικότητα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ !
Στα πλαίσια αυτού του Αγώνα η ίδια θα φέρει σε συνάντηση εκ του σύνεγγυς τους Προέδρους των Ομογενών της Αμερικής με τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα .

Αναφερόμενη στην προσωπική  της δράση  δήλωσε " ταγμένη"  στον κοινό αγώνα της Ν.Δ  για μια Καλύτερη Ελλάδα , που θα ανήκει στους Έλληνες μέσα από τον ενεργό αγώνα μεταξύ όλων των υγιών δυνάμεων του Ελληνισμού και προασπίστηκε το δικαιωμα ψήφου των Ελλήνων ομογενών  , κάτι το οποίο είναι το λιγότερο το οποίο τους οφείλεται από την Ελληνική Πολιτεία  " , μιας και αποτελούν μιά ΔΕΥΤΕΡΗ ιδιαιτέρως δυναμική ΕΛΛΑΔΑ ,πολλοί εκ των οποίων με μεγαλύτερη αγάπη προς την Πατρίδα μας από τους εδώ ενδημούντες " .
Τέλος δήλωσε πως πρέπει να ανασκουμπωθούμε γιατί ήρθε η ώρα του μεγάλου αγώνα, ανακοινώνοντας ως πιθανό μήνα εκλογών ακόμη και τον Απρίλιο του  2018 .


Με έμφαση στους κοινούς αγώνες κλείνουμε την αναφορά μας στην εκδήλωση – ομιλία της Δρος. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΛΥΚΟΥ –ΦΩΤΕΙΝΙΑ με το παρακάτω κάλεσμα…….




      Πολιτευτής Β' Αθηνών ΝΔ  2009
      3η Επιλαχ. Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής


     τ. Πρόεδρος 3 Νομικών Προσώπων και Δημοτική Σύμβουλος Ηλιούπολης (2007-10)



 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια