ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αποκαλύψεις Γ.Τράγκα: «250 εκατ. ευρώ έδωσε ο Τ.Σόρος για να ξεπουληθεί η Μακεδονία»

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Γιώργος Τράγκας, από την ραδιοφωνική εκπομπή «Εν Αθήναις» και στα Παραπολιτικά 90.1 Fm, στον Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον ότι ξεπούλησε την Μακεδονία για να πάρει οικονομικά ανταλλάγματα. Ο Τ.Σόρος έδωσε 250 εκατ. ευρώ για την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια.


Eπίσης προειδοποίησε ότι είναι ικανός να συνεχίσει τον τεμαχισμό της Ελλάδας χαρίζοντας το μισό Αιγαίο ώστε να πάρει τη μείωση του αφορολόγητου.

Συγκεκριμένα τόνισε: 

«Ο «Ιωαννίδης» που λατρεύει την πολυτελή ζωή και τα ακριβά πούρα ενώ μιλάει για τη φτωχολογιά και το παίζει «Ρομπέν των Δασών» δεν πρόκειται να πάει επίτροπος στις Βρυξέλλες ούτε να πάρει το Νόμπελ. Ο κολλητός του Μαδούρο δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ευρώπη όσο και αν είναι «φιλιππινέζα» της Μέρκελ. Είναι πολύ δύσκολο να σηκώσει το Νόμπελ ειρήνης ξεφωνίζοντας υπέρ του Μαδούρο έστω και αν πούλησε την ψυχή του στο διάολο και την ιστορία της Μακεδονίας, καθοδηγούμενος πλήρως από ξένα κέντρα.

Ο Τσίπρας δεν θα πάει ούτε στην Ευρώπη ούτε θα σηκώσει το Νόμπελ γιατί θα ξεφτιλιστεί  ο θεσμός, όσο και αν το θέλει ο Σόρος για να τεμαχίσει την Ελλάδα. Θα πάει κάποια στιγμή σε ειδικό δικαστήριο όπως και αρκετοί από την παρέα του. Ήδη βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση.  Έπειτα επειδή είναι φασίστας στο εσωτερικό και μαριονέτα στο εξωτερικό, επειδή δηλαδή είναι χρήσιμος στο ξεπούλημα των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, δεν σημαίνει ότι θα παραμείνει στο Μαξίμου. Θα επιστρέψει, αν όχι τώρα, κάποια στιγμή στο 3% από όπου ξεκίνησε.

Έκαναν καταστροφική μυστική διπλωματία εις βάρος της χώρας. Είναι όνειδος για τη χώρα και κίνδυνος για το Έθνος, η παραμονή του απριλιανού κλώνου στο πρωθυπουργικό γραφείο. Η παραμονή του εγκυμονεί κινδύνους.

Δεν υπάρχει Βουλή, δεν υπάρχει δεδηλωμένη, δεν υπάρχει υπουργείο Εξωτερικών τα έχει καταστρέψει όλα.

Ο κ. Σόρος πλήρωσε εκατομμύρια για τη συμφωνία των Πρεσπών, δεν πλήρωσε 50 εκατ. αλλά πλήρωσε 250 εκατ. , όπως εκτιμούν πηγές των μυστικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με το ίδρυμα Σόρος, πουλώντας τη Μακεδονία, μπορεί λέει η έκθεση, οι μεγάλοι εταίροι μας να χαλαρώσουν και πιθανόν να πάρουμε δημοσιονομικά ανταλλάγματα. Δηλαδή ο Τσίπρας και η παρέα του έδωσε τη Μακεδονία και πήρε 50αρικο στους μισθούς, μπορεί να δώσει δηλαδή στο μέλλον το μισό Αιγαίο και να πάρει μη μείωση αφορολόγητου. Τεμαχίζει τη χώρα, προβάλλοντας δήθεν ως Ρομπέν των Δασών στα εκατομμύρια των Ελλήνων που υποφέρουν.

Παράλληλα ο Γ. Τράγκας άρχισε να δίνει και κάποιες πληροφορίες, καθώς τώρα άρχισε να ξετυλίγεται το περίεργο κουβάρι των σχέσεων Τσίπρα, για ένα περίεργο ταξίδι κάποιου υψηλά ιστάμενου της κυβέρνησης στις Μαλδίβες, όπου παραλίγο να εγκλωβιστεί από κάποιο μικροπραξικόπημα όπου συχνά πυκνά γίνεται εκεί. Για την περίπτωση μάλιστα αυτή, ενεργοποιήθηκαν τα ΟΥΚ που με αεροπλάνο ταξίδεψαν μέχρι τη Βομβάη έχοντας αποστολή να σώσουν το άτομο της κυβέρνησής που αποτελεί εθνικό κεφάλαιο.»





ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια