ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εκλογές 2019: Δημοσκόπηση βόμβα - Δείτε ποιος σαρώνει στην Περιφέρεια Αττικής

Σταθερό και παγιοποιημένο παραμένει το προβάδισμα του Γιώργου Πατούλη έναντι της Ρένας Δούρου στην εκλογική αναμέτρηση για την Περιφέρεια Αττικής.


Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την Alco για λογαριασμό της «κυριακάτικης δημοκρατίας» από τις 13 έως τις 18 Μαρτίου 2019, ο πρώτος υποψήφιος εξακολουθεί να προηγείται με 15 μονάδες, ενώ σαφής είναι η υπεροχή του σε όλα τα ερωτήματα.

Τα ποσοστά υπεροχής του Γιώργου Πατούλη είναι συντριπτικά. Στο ερώτημα "ποιον θα ψηφίζατε μεταξύ του κ. Πατούλη και της κυρίας Δούρου", η διαφορά που καταγράφεται είναι εντυπωσιακή, καθώς το 43% επιλέγει τον κ. Πατούλη, έναντι ποσοστού μόλις 22% που συγκεντρώνει η κυρία Δούρου.

Τα ποσοστά υπεροχής του Γιώργου Πατούλη είναι συντριπτικά. 

Στο ερώτημα "ποιον θα ψηφίζατε μεταξύ του κ. Πατούλη και της κυρίας Δούρου", η διαφορά που καταγράφεται είναι εντυπωσιακή, καθώς το 43% επιλέγει τον κ. Πατούλη, έναντι ποσοστού μόλις 22% που συγκεντρώνει η κυρία Δούρου.

           
 Η ταυτότητα της έρευνας

Σαρωτική είναι η υπεροχή του κ. Πατούλη στο ερώτημα "ποιος πιστεύετε ότι θα εκλεγεί περιφερειάρχης Αττικής", καθώς οι πολίτες απαντούν: Πατούλης 32%, Δούρου 12% και Σγουρός 9%.




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια