ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η Ευδοξία (Εύη) Χειλά μιλά για την άγνωστη – νέα – πλευρά της




Έγινε γνωστή στη χώρα από τη show business και ξανασυστήθηκε στην τοπική κοινωνία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έχοντας εκλεγεί στο Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βούλας.


Η Ευδοξία (Εύη) Χειλά πριν από την ενασχόλησή της με τα κοινά και μέχρι σήμερα ακολούθησε τον δύσκολο δρόμο της ακαδημαϊκής επιμόρφωσης, αποκτώντας πολλές επαγγελματικές δεξιότητες στο χώρο της ψυχοθεραπείας μπαίνοντας σε ένα μεγάλο κύκλο αυτοβελτίωσης και διά βίου κατάρτισης η ίδια ώστε να βοηθήσει τους συνανθρώπους της.


Για την πορεία της αυτή μίλησε πρόσφατα στην ιστοσελίδα Off the record news και στον Θωμά Μαρκόπουλο, από όπου και το παρακάτω αυτοβιογραφικό απόσπασμα:

Είμαι ελληνογερμανίδα με μαμά ελληνογερμανίδα και πατέρα Αρκά… Ξέρω ξέρω, έτσι εξηγείται το φαινόμενο Χειλά… Αστειεύομαι… Είμαι περήφανη μανούλα δυο υπέροχων πλασμάτων ηλικίας 16 και 10 και σύζυγος του ομορφότερου ανθρώπου επί Γης. Εύχομαι να παραμείνει καθώς τα διαζύγια στην σημερινή εποχή πάνε και έρχονται…

Το 2017 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου αποκτώντας τα κάτωθι διπλώματα: -international advanced diploma Hypnotherapy with Psychotherapy. -international diploma in Clinical hypnosis and hypnotherapy. -Diploma of life coaching. -Master practitioner of Neuro Linguistic Programming, από το Essex University Institute of Clinical Hypnosis του Λονδίνου και του Ι.Ψ.Ε Κύπρου.

Έχω παρακολουθήσει και ολοκληρώσει με επιτυχία τα κάτωθι συνέδρια και σεμινάρια: 2ο και 3ο Συνέδριο Ψυχοσωματικής Ιατρικής με 41 Μορια Συνεχιζόμενης Ιατρικής εκπαίδευσης. Τα σεμινάρια του κέντρου Psychopedia με θέμα: -Κατάθλιψη στην παιδική ηλικία-κριτήρια και κατάλληλες θεραπευτικές παρεμβάσεις. -Διαχείριση Αυτοάνοσων νοσημάτων και κατάλληλες θεραπευτικές παρεμβάσεις. -Η εφαρμογή της Παιγνιδοθεραπείας στις συναισθηματικές δυσκολίες παιδιών και εφήβων. Το σεμινάριο του κέντρου Πρόληψης & Συμβουλευτικής με θέμα: -Ενοχές -Ορια και διεκδίκηση.

Ως λάτρης της γνώσης και της μάθησης ολοκλήρωσα και νέο κύκλο σπουδών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πρόγραμμα Άγχος και Κατάθλιψη – Ψυχοεκπαίδευση και διαχείριση με ποσοστό επιτυχίας: Διαταραχές άγχους – 88%, Καταθλιπτικές διαταραχές – 75%, Ειδικά θέματα ψυχολογικής παρέμβασης – 94%.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών μου είμαι ικανή να: Αξιολογώ κατά πόσο κάποιος υποφέρει από κάποια διαταραχή άγχους με βάση τα διαγνωστικά κριτήρια. Να προσδιορίζω τον τύπο της διαταραχής άγχους με βάση τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της. Να προτείνω την κατάλληλη φαρμακευτική παρέμβαση με βάση την διαταραχή. Να διαμορφώνω ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό διάγνωσης της μείζονος καταθλιπτικής διαταραχής. Να σχεδιάζω προγράμματα πρόληψης για την εμφάνιση καταθλιπτικών διαταραχών. Να σχεδιάζω ψυχοεκπαιδευτικά προγράμματα για την ενημέρωση σχετικά με την πρόληψη και την θεραπεία των καταθλιπτικών διαταραχών. Να προτείνω το σκεπτικό μίας εξατομικευμένης γνωσιακής-συμπεριφοριστικής παρέμβασης για κάποιο περιστατικό με καταθλιπτική διαταραχή.

Να εφαρμόζω λειτουργικούς τρόπους έκφρασης του θυμού. Να προτείνω συμπεριφοριστικές και γνωσιακές τεχνικές για τη διαχείριση του θυμού. Να προτείνω γνωσιακές τεχνικές για τη διαχείριση της ντροπής και της ενοχής. Να εφαρμόζω λειτουργικούς τρόπους θετικής επικοινωνίας. Να εφαρμόζω λεκτικές και εξωλεκτικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην εκπαίδευση στη θετική διεκδικητική συμπεριφορά. Να σχεδιάζω παρεμβάσεις για τη λειτουργική επίλυση προβλημάτων Να εφαρμόζω την τεχνική της νευρομυικής χαλάρωσης.

Φυσικά δεν σταματώ ποτέ να διαβάζω να ενημερώνομαι να παρακολουθώ νέους κύκλους σπουδών και σεμινάρια αλλά και να γράφω κάτι που λατρεύω τον ελεύθερο χρόνο μου να κάνω. Μέρος της δίκης μου πένας, πέραν άλλων, θα διαβάσεις στο bepowerfulbyevdoxia.com.

3vita.gr


 



#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια