ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Στην Ηλιούπολη τιμήθηκε Λαγκαδινός αγωνιστής Ιωάννης ή Καραβόγιαννος ή Τσάκαλος

 


Κυριακή 7 Απριλίου 2024 στις 11:00 π.μ τιμήθηκε με μια μικρή τελετή ο Λαγκαδινός αγωνιστής Ιωάννης ή Καραβόγιαννος ή Τσάκαλος καταγόταν από τα Λαγκάδια της επαρχίας Γορτυνίας Αρκαδίας πυρπολητής  του δίκροτου στην Ερεσσό Λέσβου και της ναυαρχίδας στην Χίο που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο που βρίσκεται η προτομή του ήρωα Ιωάννη Θεοφιλόπουλου στην πλατεία Άγγελου Σικελιανού στην Ηλιούπολη που στήθηκε τη δεκαετία του ’90 επί δημαρχίας του αείμνηστου Τροπαιάτη Δημητρίου Κιντή και σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Λαγκαδινών Αττικής.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, στις ομιλίες τους και κατάθεση στεφάνων οι κάτωθι:

Ο δήμαρχος της πόλης κ . Ευστάθιος Ψυρρόπουλος ,o κ. Καραβαγγέλης Νικόλαος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ποιότητας Ζωής και Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Ηλιούπολης,ο κ. Βενετσανόπουλος Γεώργιος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Ηλιούπολης, ο κ. Καλαρρύτης Χρήστος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηλιούπολης, ο κ. Πούλος Ιωάννης Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ηλιούπολης ο κ. Βαλασσόπουλος Βασίλειος Πρόεδρος του Μουσείου Εθνικής Αντιστάσεως Ηλιούπολης και τέως δήμαρχος Ηλιούπολης , ο κ. Περικλής Καπετανόπουλος δημοσιογράφος και ιστορικός , ο κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης 2010,2014 , τέως αντιδήμαρχος Ηλιούπολης και Επικεφαλής ΕΝΑΚ Ηλιούπολης , ο κ. Νίκος Αντζινάς Πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκαδών Ηλιούπολης και πολλοί άλλοι παραβρισκόμενοι .

Ο Σύνδεσμος των Λαγκαδινών Αρκαδίας,o σύλλογος Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής ( Ο.Λ.Σ.Α ) , ο σύλλογος των Απανταχού Ερεσίων " Ο Θεόφραστος " ο σύλλογος Αρμαιναίων Μεσσηνίας και ο Σύλλογος Ελληνομνήμονες Καλαμάτας και πλήθος κόσμου.

Η τελετή έκλεισε με καλλιτεχνικά δρώμενα παραδοσιακών χορών από τους Αρκάδες Ηλιούπολης και Μεσοπιτών Λέσβων .



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια