ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Νέα 24ωρη απεργία στο «105,5 Στο Κόκκινο» κήρυξε η ΕΣΗΕΑ

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ, κατόπιν αιτήματος των συναδέλφων δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων του Ρ/Σ 105,5 Στο Κόκκινο, αποφάσισαν την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Ελένη Ευστρατιάδου Κεράνη - γερμανικό φροντιστήριο γλυφάδας: ««γιατί γερμανικά»» Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. ksports club «kaloudis sports club» 35 χρόνια στον αθλητισμό και το παιδί

Η απεργία θα πραγματοποιηθεί από τις 6 π.μ. του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου έως τις 6 π.μ. της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου.

Στην ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι ζητούν την πληρωμή των δεδουλευμένων τους τους τελευταίους δύο μήνες, καθώς και την κατάθεση βιώσιμου σχεδίου, κάτι στο οποίο είχε «δεσμευτεί ο βασικός μέτοχος».

Συγκεκριμένα:

«Ζητούμε:

Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων του μηνός Ιουλίου και  Αυγούστου 2024.

Την κατάθεση συγκροτημένου βιώσιμου σχεδίου για την καταβολή της μισθοδοσίας που να περιλαμβάνει ενημέρωση σχετικά με την εξεύρεση πόρων και χρηματοδότησης, για την οποία δεσμεύτηκε ο βασικός μέτοχος.

Την έναρξη διαβούλευσης του βασικού μετόχου ΣΥΡΙΖΑ με τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων των εργαζομένων στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ», στην ιστοσελίδα της, καθώς και στον Ρ/Σ «105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ».

Σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συναδέλφους στην εφ. «Η ΑΥΓΗ», την ανάκληση της απόφασης για αναστολή έκδοσης του ημερησίου φύλλου της εφημερίδας.

irafina.gr


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια