ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εικόνες ντροπής καταγγέλλουν οι γιατροί στα νοσοκομεία – Απεργιακές κινητοποιήσεις στο ΕΣΥ

 

Απεργιακές κινητοποιήσεις θα πραγματοποιήσουν οι υγειονομικοί στις 25 Σεπτεμβρίου, καθώς η ΠΟΕΔΗΝ έχει προκηρύξει 5ωρη στάση εργασίας με βασικό αίτημα τις μαζικές προσλήψεις στο ΕΣΥ και ενάντια στο «σχέδιο» για καθημερινή 24ωρη εφημέρευση στα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Το σχέδιο που φαίνεται πως επεξεργάζεται το υπουργείο Υγείας για καθημερινή 24ωρη εφημέρευση στα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των εργαζομένων του ΕΣΥ καθώς όπως λένε για να γίνει κάτι τέτοιο θα χρειαζόταν διπλασιασμός του προσωπικού, τη στιγμή που τμήματα και μονάδες στα νοσοκομεία υποφέρουν από την υποστελέχωση.

Η ΠΟΕΔΗΝ έχει εξαγγείλει επίσης πανελλαδική απεργία στις 17 Οκτωβρίου και συγκέντρωση στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις ενώ επιφυλάσσεται για το πώς θα συνεχίσει.

Η πολύωρη αναμονή στα νοσοκομεία είναι ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς λόγω έλλειψης προσωπικού

Την ίδια στιγμή δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για την κατάσταση στο ΕΣΥ, που παρά τις θριαμβολογίες του Άδωνι Γεωργιάδη, παραμένει οριακή.

Εικόνες ντροπής στο ΤΕΠ του Γεννηματάς

«Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Γεννηματάς ασθενείς πέντε ώρες μετά το τέλος της γενικής εφημερίας, βρίσκονται ακόμα στα επείγοντα περιμένοντας να μεταφερθούν στους θαλάμους τους», αναφέρει σε ανάρτησή της η Αργυρή Ερωτοκρίτου, γιατρός παθολόγος, δημοσιεύοντας για του λόγου το αληθές και φωτογραφία από τους ασθενείς που περιμένουν.

«Όσο και να φωνάζει ο Άδωνις η σκληρή πραγματικότητα είναι αυτή» τονίζει η γιατρός Αργυρή Ερωτοκρίτου. «Παλεύουμε για τους ασθενείς μας, τα νοσοκομεία μας, τις ζωές μας. Στις 25 Σεπτεμβρίου απεργούμε πανελλαδικά. Σας θέλουμε στο πλευρό μας στις πύλες των νοσοκομείων εκείνης της μέρας» προσθέτει.

irafina.gr


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια