ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Χάκαραν λογαριασμούς στο «X», πρώην Twitter – Ανάμεσά τους και αυτόν της Πυροσβεστικής

 


Άπειροι λογαριασμούς στο «Χ» ακόμα και της Πυροσβεστικής χάκαραν χθες με σκοπό να ανέβει η τιμή ενός κρυπτονομίσματος.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. ksports club «kaloudis sports club» 35 χρόνια στον αθλητισμό και το παιδί

 Hackers επιχείρησαν επίθεση σε λογαριασμούς στο twitter σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ θύμα τους έπεσε και ο λογαριασμός που διατηρεί η Ελληνική Πυροσβεστική.

Ο λογαριασμός που διατηρεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Χ (πρώην twitter) δέχθηκε επίθεση από hackers το βράδυ της Τετάρτης (18/09/2024).

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 9 το βράδυ στο λογαριασμό που διατηρεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Χ (πρώην twitter) εμφανίστηκε ένα μήνυμα που έγραφε πως ο λογαριασμός χακαρίστηκε.

Η Πυροσβεστική σε ανάρτηση της αναφέρει ότι: «Σας ενημερώνουμε ότι ο λογαριασμός του Πυροσβεστικού Σώματος είναι χακαρισμένος».

Το κρυπτονόμισμα hacked, που είναι παραλλαγή του solana, η τιμή του από 5000 εκτοξεύτηκε στα 180.000 αξία. Όπως εξήγησε ο ο Νίκος Βασιλάκος, πρόεδρος της Internet Now, αυτό έγινε με την τεχνική του «φουσκώματος» κι επεξήγησε:

«Μέσω χακαρίσματος χιλιάδων λογαριασμών στο ”Χ” όλοι πήραν το μήνυμα, το αγόρασαν σε δευτερόλεπτα και το πούλησαν στην ώρα, με αποτέλεσμα να βγάλουν πολλά χρήματα».

megatv.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια