ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 15ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ (VIDEO)

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές  και το Χαμόγελο του Παιδιού «χτενίζοντας» την ευρύτερη περιοχή νοτίων προαστίων για να εντοπίσουν τον νεαρό 15χρονο Αλέξη Σακελλίων.




Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε στο πρωινό του ΑΝΤ1 και ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόποπουλος, ο 15χρονος έφυγε από το σπίτι του τα ξημερώματα, αφήνοντας στην οικογένειά του ένα σημείωμα.

Η οικογένειά του δήλωσε την εξαφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας και παρακαλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με το 100 ή με το Α.Τ. Γλυφάδας, στο 210-8986870-871.

Ο Αλέξης έχει ύψος 1,80, είναι ξανθός με γαλανά μάτια και αδύνατος.

Αναλυτικά  το Δελτίο τύπου του AMBER ALERT

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΣΑΚΕΛΛΙΩΝ, 15 ΕΤΩΝ

Στις 29/09/2014 στις 05:00, εξαφανίστηκε από το σπίτι του στη Γλυφάδα ο Αλέξης Σακελλίων, 15 ετών.

Ο Αλέξης έχει ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια, ύψος 1,80 μ. και είναι αδύνατος. Πιθανότατα φορούσε μπλε αθλητική φόρμα.
Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εξαφάνισης ενδέχεται η ζωή του Αλέξη να βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Η οικογένεια του ανήλικου ανησυχεί ιδιαίτερα και ζητά την κινητοποίηση όλων μας.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

alexis-sikelon.jpg
με πληροφορίες απο Zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια