ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ποδόσφαιρο: Εύκολη νίκη για τον ΟΦΗ στην Γλυφάδα



Η 3η επίσκεψη του ΟΦΗ στην Αττική ήταν και η τυχερή! Οι Κρητικοί χωρίς να δυσκολευτούν κέρδισαν με 3-0 την Γλυφάδα με γκολ των Περογαμβράκη και Πόποβιτς.

Μετά από τις 2 γκέλες στο Λεκανοπέδιο κόντρα σε Εθνικό και Νέο Ηράκλειο, αυτή την φορά ο ΟΦΗ ήταν πιο ουσιαστικός και καλύτερος. Έτσι δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει την 2η του νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 0-3 την Γλυφάδα. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν... τεράστια.
Ο ΟΦΗ δεν αντιμετώπισε την παραμικρή δυσκολία απέναντι στη Γλυφάδα, την οποία "φιλοδώρισε" με τρία γκολ. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Αλέξης Περογαμβράκης άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Ζντράβκο Πόποβιτς με απευθείας εκτέλεση κόρνερ(!) έκανε το 2-0 για τους Ηρακλειώτες, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Δημήτρης Ραπτάκης στο 78' με κοντινό πλασέ.
Γλυφάδα: Ζιώγκας, Τσιτσοφώτος, Σινάνι, Παικόπουλος, Κόντι, Μπούμπας, Παντελής, Παναγόπουλος, Καλογιάννης, Ιωάννου, Κωτσοβός
ΟΦΗ: Κασμερίδης, Ραπτάκης, Κώτσιος, Μπολάκης, Βιγιαφάνε, Φραγκουλάκης, Φαμπίνιο, Γκούμας, Πόποβιτς, Πατινιώτης (31' λ.τρ. Κοιλιάρας), Περογαμβράκης (85' Κουσίδης).
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια