ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αθανασίου: Ενα εκατομμύριο επιπλέον τουρίστες θα φέρει το Ελληνικό στην Αττική [βιντεο]

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΤΗΣ LAMDA DEVELOPMENT


Ένα εκατομμύριο τουρίστες επιπλέον θα προσφέρει στην Ατιτική η ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων του Ελληνικού σύμφωνα με  τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου.


Μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε πως από τη στιγμή που πέρασε η συμφωνία από τη Βουλή, κατατέθηκαν ήδη 1.500 βιογραφικά ενώ επεσήμανε πως η τελική συμφωνία πρέπει να κυρωθεί μέχρι τις 14 Νοεμβρίου, για να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες.
Προϋπόθεση επίσης είναι να ολοκληρωθεί με επιτυχία ο διεθνής διαγωνισμός για τη δημιουργία Καζίνο και μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας στην περιοχή, είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development.
Συγκεκριμένα τόνισε: «Υπάρχει η πρόβλεψη, όλοι οι εργαζόμενοι να είναι Έλληνες, για την ενίσχυση της εγχώριας απασχόλησης, ενώ είναι δεδομένο ότι σε οποιαδήποτε ανάπτυξη τέτοιου μεγέθους, ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων προέρχεται από τους όμορους δήμους. Άρα πιστεύω ότι αυτό θα είναι ένα από τα μεγάλα οφέλη που θα επιφέρει το έργο. Επιπλέον, θα ενισχυθούν οι τοπικές οικονομίες γύρω από το Ελληνικό, καθώς οι τουρίστες θα επισκεφθούν τις σχετικές περιοχές όπως και η Γλυφάδα και ο Άλιμος και εκεί αναμένεται να τονωθεί η αγορά. Δεδομένου ότι η Αθήνα προσελκύει 2 εκατομμύριο τουρίστες αυτοί οι 1 εκατομμύριο τουρίστες επιπλέον θα σημάνουν οφέλη για την κάθε μικρομεσαία επιχείρηση, το μεσαίο έμπορο σε όλο το λεκανοπέδιο. Γιατί ένα εκατομμύριο τουρίστες εκτός του Ελληνικού θα επισκεφθούν όλη την Αθήνα».
Παράλληλα υποστήριξε πως στόχος είναι η ανάπτυξη κοινωφελών κτηρίων για την τοπική αυτοδιοίκηση και την ενίσχυση πολιτιστικών οργανώσεων όπως για παράδειγμα ο σύλλογος Ποντίων ή φορείς που εξυπηρετούν άτομα με ειδικές ανάγκες οι οποίες θα παραμείνουν μείνουν εκεί καθώς, όπως είπε «δεν είχαμε ποτέ πρόθεση να βγάλουμε ευαίσθητες ομάδες από το έργο».
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια