ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δυστύχημα με την Corvette: Κατάθεση φωτιά για κατανάλωση αλκοόλ από τον 40χρονο

Ολα όσα συνέβησαν μετά το τροχαίο στη Γλυφάδα με θύμα τον 25χρονο μοτοσικλετιστή Νάσο Καρανίκα.


Οι έρευνες των Αρχών για να εξακριβωθεί εάν ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου είχε καταναλώσει αλκοόλ. 

Τι δείχνει το υλικό από κάμερες ασφαλείας κατά μήκος της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Αποκάλυψη από το «Εθνος της Κυριακής»
Αντικρουόμενες καταθέσεις για όλα όσα έγιναν πριν και μετά το θλιβερό δυστύχημα με θύμα τον 25χρονο μοτοσικλετιστή, Νάσο Καρανίκα, στη Γλυφάδα περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης που βρίσκεται στα χέρια του αρμόδιου εισαγγελέα. Το «Εθνος της Κυριακής» φέρνει στο φως άγνωστα στοιχεία της έρευνας που έγινε για να εξακριβωθεί εάν ο 40χρονος που παρέσυρε με την πολυτελή Corvette τον Νάσο είχε καταναλώσει αλκοόλ σε μπαρ της Γλυφάδας, πώς τελικά διέφυγαν από το σημείο ο ίδιος και η κοπέλα που τον συνόδευε, αλλά και τι συνέβη με την εμπλοκή δεύτερου αυτοκινήτου που έφτασε στο σημείο έπειτα από κλήση για «βοήθεια».

Εκανε «σφήνα»
Ο 40χρονος οδηγός της Corvette , ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με τις διαδικτυακές εφαρμογές, διασκέδαζε το μοιραίο βράδυ της 19ης Φεβρουαρίου μαζί με την παρέα του σε μπαρ. Οταν πέρασε η ώρα πήρε τη φίλη του, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και βγήκαν στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης για να γυρίσουν στο σπίτι τους στα βόρεια προάστια. Εκεί ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και κάποια στιγμή φαίνεται ότι συμπορεύτηκε στον δρόμο με τη μοτοσικλέτα του 25χρονου Νάσου και τη μοτοσικλέτα του φίλου του Νάσου. Οι κάμερες ασφαλείας αποκάλυψαν στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές πώς έγινε το δυστύχημα.

Η Corvette κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Κάποια στιγμή επιχείρησε να κάνει «σφήνα». Να προσπεράσει δηλαδή το αυτοκίνητο, μάρκας Renault, που βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα και να βρεθεί μπροστά του. Οπως έκανε ελιγμό για να μπει στη μεσαία λωρίδα, το πίσω δεξί μέρος της Corvette συγκρούστηκε με το μπροστά αριστερό μέρος του Renault, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στροφορμή, η Corvette να πάρει κλίση και ο οδηγός της να χάσει παντελώς τον έλεγχο. Το αυτοκίνητο «γλίστρησε» με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς τα δεξιά. Τότε ήταν που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 25χρονο Νάσο, ο οποίος κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του στη δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.




αγορα




ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



 Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια