ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Το αποκριάτικο πάρτι των Παιδικών Σταθμών Αλίμου

Την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020, στο κέντρο FRANGELICO, στην λεωφόρο Ποσειδώνος 35, στον Άλιμο, πραγματοποιήθηκε φέτος το αποκριάτικο πάρτυ μασκέ των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου.



Η εκδήλωση ξεκίνησε τις πρωινές ώρες με την παρουσία γονέων, παιδιών και παιδαγωγών. Τα παιδιά διασκέδασαν με κλόουν, face painting, μουσική και χορό, ενώ προσφέρθηκαν, ποπ κορν και χυμοί σε όλα τα παιδιά, ευγενική χορηγία επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην τοπική μας κοινωνία και υποστηρίζουν το έργο των Παιδικών Σταθμών, όπως, το Σούπερ Μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, το Κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, το Αρτοποιείο ΝΤΟΥΡΑΣ Ε. & ΓΚΙΟΚΑΣ Α., οι κομμώσεις QUEENS, το κατάστημα οπτικών ΣΚΟΥΦΟΣ, το αρτοποιείο ΑΚΟΥΡΟΣ, η εταιρεία ΑΜΑΝΤΑ Α.Ε., ο κ. Δημήτριος ΓΑΛΑΙΟΣ, ο κ. Αθανάσιος ΜΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, η εταιρεία SELENA JEWLS, το μπαρ JAFAR αλλά και η διεύθυνση του κέντρου που φιλοξένησε την εκδήλωση. Σημαντική ήταν και η συνδρομή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αλίμου, η οποία φρόντισε για την μικροφωνική εγκατάσταση.



Γονείς και παιδιά, μασκαρεμένοι και ευδιάθετοι, ήλθαν να γιορτάσουν την Αποκριά, με κέφι και χαρά. Η είσοδος ήταν δωρεάν για όλους και το ξεφάντωμα μικρών και μεγάλων διήρκεσε ως αργά το απόγευμα. Η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες των οργανωτών, αφού παρευρέθηκαν περισσότεροι από 500 γονείς, παιδιά και εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς. Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών, Παναγιώτα Νικολάου, η οποία ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους.
Ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών και Δήμαρχος Αλίμου, κος Ανδρέας Κονδύλης, έστειλε τον χαιρετισμό του, εκπροσωπούμενος από τον Αντιπρόεδρο κο Ιωάννη Μαριόλη, ο οποίος ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στο έργο των Σταθμών, συνεχάρη τα στελέχη και τους υπαλλήλους για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης και ευχήθηκε καλή επιτυχία και πολύ κέφι για την συνέχεια. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η δημοτική σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών Ευδοξία Δουδωνή, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Φαλιέρος, Ευάγγελος Τσαμήτας και Νικόλαος Παπανικολάου καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών, Θεοδώρα Δανοχρήστου, Αμαλία Κυριακάκη, Άννα Κεσίσογλου και Πολυχρόνης Σπυρόπουλος.




αγορα



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



 Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια