ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ακυρώνεται η αποκριάτικη παρέλαση της Κυριακής στη λεωφόρο Καλαμακίου και η γιορτή της Καθαράς Δευτέρας

Ακυρώνεται η αποκριάτικη παρέλαση που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς στη λεωφόρο Καλαμακίου αλλά και οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα στον Λόφο Πανί.



Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε νωρίς το μεσημέρι, ανακοίνωσε πως θα ακυρωθούν όλα τα αποκριάτικα καρναβάλια που ήταν προγραμματισμένα σε όλη τη χώρα στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων, μετά την επιβεβαίωση για τρίτο κρούσμα του ιού στη χώρα μας.

Μετά την ανακοίνωση του Υπουργού, εκδόθηκε η Υπουργική Απόφαση και μόλις υπεγράφη, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ανακοίνωσε επίσημα τη ματαίωση των εκδηλώσεων, κατά τη διάρκεια της αποψινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.


Η δήλωση: «Πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία και όχι πανικός για τον κορωναϊο. Είναι μία μορφή ιού, είναι μία σοβαρή επιδημία, όμως αντιμετωπίζεται και τα θύματά του είναι λιγότερα από εκείνα της κοινής γρίπης. Να προσέχουμε τον εαυτό μας. Είναι δυσάρεστο που θα ακυρώσουμε τις δύο εκδηλώσεις που είχαμε οργανώσει με πολλή χαρά. Όμως, είναι ένα τίμημα ώστε να διασφαλίσουμε πως δε θα υπάρξει μετάδοση καθώς θα μαζευτούν δεκάδες κόσμου. Του χρόνου, υποσχόμαστε πως θα σχεδιάσουμε ακόμη μεγαλύτερες γιορτές!»




αγορα



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



 Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια