ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Κολυμβητικός Αγώνας για την ενίσχυση της Δομής Φιλοξενίας Παιδιών του Δήμου Αλίμου

Στο πλαίσιο του Φιλανθρωπικού Φεστιβάλ Κολύμβησης Αποστάσεων που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου την Κυριακή 8 Μαρτίου, θα διεξαχθεί και ένας αγώνας για την ενίσχυση των δομών φιλοξενίας ανηλίκων.


Όπως ανακοίνωσε η Κατερίνα Πέτσου, ο αγώνας θα είναι 400μέτρων με σανίδα και κομμένο πέδιλο. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία των προπονητών/ριων και των κολυμβητών/τριων σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου.

Η ανακοίνωση:

Ημέρα γυναίκας κολυμπάμε και συνεισφέρουμε!

Στο πλαίσιο του Φιλανθρωπικού Φεστιβάλ Κολύμβησης Αποστάσεων που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου υπό την Αιγίδα του Δήμου διοργανώνεται αγώνας 400 μέτρων με σανίδα και κομμένο πέδιλο (fins).
O συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί δημιούργημα έμπνευση των μελών κολύμβησης (προπονητών/ -τριών και κολυμβητών/ -τριών) του κολυμβητηρίου.

Είναι πλέον αναπόσπαστο μέρος της κολυμβητικής κουλτούρας μας και χρησιμοποιείται ως ένα κίνητρο και μέρος της μύησης αρχάριων κολυμβητών και κολυμβητριών να ασχοληθούν με την κολύμβηση.

Η εκκίνηση δίνεται μέσα από το νερό με τους αθλητές και αθλήτριες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν "κοντό/ κομμένο" πέδιλο κολύμβησης και σανίδα.

Ενα άγγιγμα αγάπης των παιδιών της Δομής Φιλοξενίας του Δήμου Αλίμου
Θα είμαστε όλοι εκεί. Χαρίζουμε το χαμόγελο μας και τη ζεστασιά μας στα παιδιά. Ενισχύουμε οικονομικά τις Δομές Φιλοξενίας Ανηλίκων. Συγκεντρώνουμε παιχνίδια για τα παιδιά (3 έως 12 ετών)
Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου ΘΟΠΑΑ.





αγορα



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



 Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια