ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Κλειστά δύο σχολεία στη Γλυφάδα λόγω Κορωνοιού – Η ανάρτηση του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου

Κλειστά παραμένουν από σήμερα το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο Γλυφάδας για προληπτικούς λόγους.



Η 36χρονη καθηγήτρια που είναι το τέταρτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη χώρα μας, έκανε ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές και πρόσφατα ταξίδεψε από τη Βόρεια Ιταλία.

Έτσι, αποφασίστηκε να κλείσουν προληπτικά τα σχολεία των μαθητών που έκανε ιδιαίτερα η καθηγήτρια και τα σχολεία που φοιτούν τα ανίψια της με τα οποία ήρθε σε επαφή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κοινή απόφαση των υπουργείων Υγείας και Παιδείας θα παραμείνουν κλειστά τα παρακάτω σχολεία:

4ο ΓΕΛ Χαϊδαρίου

4ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου

11ο Λύκειο Περιστερίου

1ο Πειραματικό Λύκειο Αθηνών

1ο Γυμνάσιο Γλυφάδας

1ο ΓΕΛ Γλυφάδας

19ο Νηπιαγωγείο Περιστερίου

5ο Δημοτικό Περιστερίου

Το υπουργείο Παιδείας επισημαίνει ότι «εξετάζεται το ενδεχόμενο επαφής μελών των σχολικών κοινοτήτων με προσβληθέντες από κορωνοϊό».

Η 36χρονη καθηγήτρια είχε ταξιδέψει πρόσφατα σε πληττόμενη περιοχή της Ιταλίας. Μετά την επιστροφή της εμφάνισε ήπια συμπτωματολογία. Η 36χρονη είναι καλά στην υγεία της και παραμένει σε απομόνωση στο νοσοκομείο «Αττικόν». Το περιστατικό διεγνώσθη στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες, όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, επικεφαλής λοιμωξιολόγος της ειδικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό. Η νέα ενημέρωση θα γίνει μετά το τέλος της συνεδρίασης, στις 12:30, στο υπουργείο Υγείας, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες.

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε:

Για καθαρά προληπτικούς λόγους, με κοινή απόφαση των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας, δεν λειτούργησαν σήμερα το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Γενικό Λύκειο Γλυφάδας.

Η δημοτική μας αρχή προχωράει σε πλήρη απολύμανση του σχολικού συγκροτήματος το μεσημέρι και θα λάβει όποιο άλλο μέτρο κριθεί σκόπιμο, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.

Δεν συντρέχει κανένας λόγος φόβου ή ανησυχίας.

Θα ενημερώνουμε διαρκώς για ο,τιδήποτε άλλο χρειαστεί.





αγορα




ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



 Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια