ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τοποθέτηση μπλε κάδων ανακύκλωσης στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας , Τμήμα Αποκομιδής και Ανακύκλωσης  και η Διεύθυνση Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού , Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης, συνεχίζουν την εκστρατεία ευαισθητοποίησης σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου, για την ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, με την τοποθέτηση 54 τροχήλατων «μπλε κάδων» στους χώρους προαυλισμού των σχολικών συγκροτημάτων.



Ο  στόχος είναι, ο μαθητικός πληθυσμός να κινητοποιηθεί ώστε να συμμετέχει στην ανακύκλωση συσκευασιών μέσα στο χώρο του σχολείου που δραστηριοποιείται καθημερινά , να υιοθετήσει αξίες οικολογικής συνείδησης και να ενσωματώσει στην καθημερινότητά του, καλές πρακτικές για την προστασία του περιβάλλοντος. 
 

Η τοποθέτηση των κάδων αποτελεί  το επιστέγασμα του  προγράμματος  Ανακύκλωση στα σχολεία – Αλλάζοντας Συμπεριφορές» που ολοκληρώθηκε το προηγούμενο έτος στα σχολεία του Δήμου μας από την Ελληνική Εταιρία Ανακύκλωσης   υπό την αιγίδα του Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με τη συνεργασία των αντίστοιχων Δ/νσων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση της έννοιας της ανακύκλωσης στους εν δυνάμει ανακυκλωτές, μέσα στο χώρο που πραγματοποιείται το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνικοποίησής τους και η άμεση ενεργοποίησή τους προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Δήμος μας στηρίζει κάθε προσπάθεια ευαισθητοποίησης του σχολικού πληθυσμού σε περιβαλλοντικά θέματα και είμαστε βέβαια για την ενεργή συμμετοχή και ανταπόκριση όλων των σχολείων μας.





αγορα



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



 Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια