ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Γιάννης Κωνσταντάτος: Ζητάμε σεβασμό για την εντός διοικητικών μας ορίων Περιοχή .... για την επένδυση στο Ελληνικό


Μετά την σημερινή συνάντηση που είχε   ο Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος με το πρωθυπουργό κ. Κυριακό Μητσοτάκη προέβει στις ακόλουθες Δηλώσεις:


«Σήμερα είχα τη τιμή να έχω μια ακόμα συνάντηση εργασίας με τον Πρωθυπουργό στο γραφείο του για τα θέματα του Ελληνικού. Υπενθυμίζω πως ο Δήμος μας είναι η δύναμη εγγύησης του έργου γιατί είναι αυτός που εκκένωσε 100 στρέμματα δομές και είναι αυτός που πρώτος θα επιστρέψει ώστε να αποκατασταθεί πλήρως αρχής γενομένης από το νέο μας Δήμαρχειο, το Μέγαρο Ποντίων Σούρμενων, το πάρκο Αγιάς Παρασκευής κ .α.

Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την άριστη συνεργασία και φυσικά με την έναρξη τη πρώτων εργασιών θα έχουμε από τον ίδιο και τις σχετικές ανακοινώσεις για την περιοχή μας. Να σημειωθεί πως εισπράξαμε ως Δήμος τα πρώτα τέλη για τα κτίρια που θα κατεδαφιστούν και ανανεωσαμε την άδεια λειτουργίας για το εκθεσιακό κέντρο Ξιφασκίας.

Ζητάμε σεβασμό για την εντός διοικητικών μας ορίων περιοχή, δεν διεκδικούμε τίποτα από κανέναν και ζητάμε την άμεση υλοποίηση του προγράμματος αποκατάστασης των κτιρίων και των δομών που μας πήραν για την επένδυσή.»









ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια