ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Έρχονται οι Onirama στο πρώτο Drive In Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας

Οι κάτοικοι Γλυφάδας προηγούνται στις εκδηλώσεις του Drive In Φεστιβάλ και αν οι θέσεις σε κάποια από αυτές δεν καλυφθούν, θα γίνονται δεκτοί και ετεροδημότες.


Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ανακοινώνοντας τη συνέχεια του πρωτοποριακού φεστιβάλ με προβολή αύριο, Παρασκευή, της ταινίας “Μεσάνυχτα στο Παρίσι” του Γούντι Άλεν και συναυλία των ONIRAMA την προσεχή Τετάρτη, 10 Ιουνίου.

Η είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης. Για την τήρηση των μέτρων ασφάλειας οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν πρώτα εγγραφή στο glyfada.gr/drivein . Εφόσον – 24 ώρες πριν από την έναρξη κάθε εκδήλωσης – οι θέσεις δεν έχουν καλυφθεί, θα γίνονται δεκτές και οι αιτήσεις επισκεπτών.
“Σας περιμένουμε με το αυτοκίνητό σας, με ασφάλεια και αποστάσεις, για βραδιές διασκέδασης, χαράς και νοσταλγίας”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.










ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια