ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εντοπίστηκε η 16χρονη Αμάντα που είχε εξαφανιστεί από το Χαϊδάρι - Την εξέδιδε Αλβανός σωματέμπορος

Είχε φτάσει στο σημείο να βάλει «ροζ» αγγελία με φωτογραφία της



Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 16χρονης Αμάντας στις 3 Ιουνίου 2021 από την περιοχή του Χαϊδαρίου, βρισκόταν κύκλωμα σωματεμπορίας.


Για την εξαφάνιση είχε εκδώσει ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το κορίτσι εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άντρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να άρπαξε και να εξέδιδε το άτυχο κορίτσι.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε φτάσει στο σημείο να βάλει «ροζ» αγγελία σε ιστοσελίδα με φωτογραφία της 16χρονης.

Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία για τη συγκεκριμένη αγγελία, προσποιήθηκαν τους πελάτες και έφτασαν στη σύλληψη του σωματέμπορου.

Αποτροπιασμό προκαλεί η ύπαρξη ιστοσελίδας με αγγελίες ανήλικων κοριτσιών, ανάμεσά τους η άτυχη Αμάντα.

Αρχηγός του κυκλώματος φέρεται ένας άντρας αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη, ενώ το παιδί βρίσκεται πλέον μαζί με ψυχολόγο που το βοηθάει να ξεπεράσει το σοκ.

​​​​​​​Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο χώρο όπου κρατούνταν η Αμάντα.

πηγη



#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ 

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών


ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Για να αναμορφώσετε την οικονομία σας μετά από μια σκληρή οικονομική εμπειρία, σταθεροποιήστε την επιχείρησή σας, ξεκινήστε τη δραστηριότητά σας, εξοφλήστε αυτά τα χρέη ή αυτές τις πιστώσεις ηλεκτρικής ενέργειας, παρέχετε προμήθειες στο κατάστημά σας και δάνεια για ιατρικούς λόγους, καθώς και για οποιεσδήποτε επενδύσεις ή αγορές και πολλά άλλα ανάγκες. Παρέχουμε δάνεια σε οποιονδήποτε επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί σε οποιονδήποτε από αυτούς τους τομείς που αναφέρονται παραπάνω. Μια αξιόπιστη και ασφαλής διαδικασία με άτομα καλής ποιότητας που πραγματοποιούνται από τα άτομα της εν λόγω τράπεζας. Έτσι, το επιτόκιο είναι 3% με πιθανές εκπτώσεις για δάνεια των οποίων τα ποσά κυμαίνονται μεταξύ 2.000 και 1.000.000 ευρώ.
    Επικοινωνήστε μαζί μας αν σας αρέσει. Είμαστε διαθέσιμοι για να σας δώσουμε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Σας υπόσχομαι ότι δεν θα μετανιώσετε.
    E-mail: fotakisgrigorios@gmail.com
    WhatsApp: +79789127554

    ΑπάντησηΔιαγραφή