ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ανακοινώθηκαν οι Πίνακες Εισακτέων και Επιλαχόντων σε Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Από Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου  η έναρξη λειτουργίας των σταθμών

Η Διεύθυνση Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Δήμου Αγίου Δημητρίου προχώρησε στην κατάρτιση και δημοσιοποίηση των πινάκων εισακτέων και επιλαχόντων παιδιών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου. Για την καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων το σχετικό υλικό έχει αναρτηθεί στη σελίδα του δήμου Αγίου Δημητρίου.


Τα παιδιά που ενεγράφηκαν θα ξεκινήσουν να φοιτούν από τη Δευτέρα 9/9/2024. Για τα παιδιά που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά, οι Προϊσταμένες των Σταθμών θα ενημερώσουν τους γονείς -κηδεμόνες για την ημέρα και ώρα προσέλευσης, καθώς και για τη διαδικασία προσαρμογής.

Οι γονείς -κηδεμόνες που επιθυμούν να υποβάλουν ένσταση επί της μοριοδότησης μπορούν να το πράξουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση : protocol@dad.gr  από τις 9/9/2024 έως και τις 12/09/2024.

Ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης με αφορμή την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας ευχαριστεί θερμά όλα τα στελέχη της Διεύθυνσης Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας, καθώς και το προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών για την άψογη συνεργασία τους για την προετοιμασία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Επιπλέον, εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Αντιδήμαρχο Παιδείας Μαρία Αχουλιά Σκριβάνου, στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Κάππο, στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου Κωνσταντίνο Κυριακάκη και στον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Ευάγγελο Μαλαθούνη για τη συνεισφορά τους στη συντήρηση και τον εξοπλισμό των υποδομών.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια