ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΣΤΙΣ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ, Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! (PICS)

Σε συνεργασία με τη Χρυσή Ολυμπιονίκη, Αθανασία Τσουμελέκα και το Placebo

Το Μοιράζομαι, η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα προσφοράς και αλληλεγγύης, σε συνεργασία με τη Χρυσή Ολυμπιονίκη, Αθανασία Τσουμελέκα και το Placebo, διοργάνωσαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ημέρα αγάπης, έναν ξεχωριστό αγώνα δρόμου στη Γλυφάδα. 


Σκοπός του αγώνα ήταν να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Γλυφάδας (Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο), θα διανεμηθούν στις άπορες οικογένειες της περιοχής. 
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και ιδιαίτερα συγκινητική. Πάνω από 100 άτομα, κάθε ηλικίας, ακόμα και γονείς μαζί με τα παιδιά τους, έτρεξαν για να διαδώσουν το μήνυμα της αλληλεγγύης.

Το μήνυμα όμως αυτό, δεν περιορίστηκε μόνο στους επίδοξους δρομείς. Οι επισκέπτες της εκδήλωσης ήταν πολλοί και συνέβαλλαν έμπρακτα στη συγκέντρωση των αγαθών. Συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα από τρόφιμα, ρούχα και υποδήματα, φάρμακα, βρεφικές πάνες, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαρισμού. Η Ομάδα του Μοιράζομαι προσέφερε τρόφιμα, χαρτικά και 15 υπνόσακους για τους άστεγους της Γλυφάδας. 
Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα πρώτων βοηθειών από την Πηγή Πιχάλη και συμβουλές για σωστή διατροφή και άσκηση από την Αθανασία Τσουμελέκα.
Από τη γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα δεν μπορούσε να λείπει η αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Κυρία Άννυ Καυκά, δείχνοντας ευαισθησία σε τόσο ιδιαίτερα θέματα και τη στήριξή της στο ξεχωριστό έργο του Μοιράζομαι. 
Εκπλήξεις και δώρα περίμεναν τους παρευρισκόμενους από τα Holmes Place Γλυφάδας, την Εθνική Ασφαλιστική, την My Athlete και την GO2 Sport Nutrition.

























Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σκιτσάρει την επικαιρότητα από τα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια