ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Το απόλυτο «χάος» στην after sales εξυπηρέτηση καταγγέλλουν πελάτες της ΠΛΑΙΣΙΟ Computers

 


Το απόλυτο «χάος» στην after sales εξυπηρέτηση καταγγέλλουν πελάτες της ΠΛΑΙΣΙΟ Computers.


Σε μια περίοδο που ο επαγγελματισμός πρέπει να «χτυπάει» κόκκινο, η εταιρεία σύμφωνα με καταγγελίες έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... «χάνοντας» μαζί και τις συσκευές των πελατών που τόλμησαν και τις έστειλαν στο service εν μέσω κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα πελάτισσα καταγγέλλει:

 «Αγόρασα το 2018 laptop από την εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ Computers στο ΑΦΜ της εταιρείας μου. Το 2020 χρειάστηκε να το στείλω για επισκευή. Το laptop το πήγε υπάλληλος της εταιρείας, το παρέδωσε στο κατάστημα Γλυφάδας και η εταιρεία θεώρησε φυσιολογικό το laptop να περαστεί στο όνομα του ανθρώπου που απλά το μετέφερε... και είχαν γράψει και λάθος το όνομα του! Το παραλαμβάνω με λυμένο το πρόβλημα του προσωρινά. Εν μέσω lockdown στέλνω ξανά το laptop με κούριερ στα κεντρικά στον Ασπρόπυργο, ενημερώνοντας αναλυτικά σε ποιο όνομα έγινε η αγορά μαζί με το ΑΦΜ της εταιρείας όπως επίσης και με τα προσωπικά μου στοιχεία! Ψάχνοντας μετά από μέρες για το τι γίνεται με την πορεία επισκευής του, «πέφτω» σε υπαλλήλους που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους! Σε κανένα από τα προσωπικά μου στοιχεία δεν βρίσκουν τον υπολογιστή... αλλά το βρίσκουν στο όνομα (το λάθος κιόλας γραμμένο όνομα) ενός ανθρώπου που κάποια στιγμή το είχε πάει στο service! Με θράσος κιόλας ζητούν το τιμολόγιο αγοράς, τους λες το ΑΦΜ και σου λένε όχι... δεν υπάρχει! Είναι κρίμα να χτίζετε ένα όνομα, να γεμίζετε τις οθόνες μας με διαφημίσεις και τα βασικά της εξυπηρέτησης after sales να τα αγνοείτε».

πηγη


 



#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια